Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Tomtefeste

Tomtefeste

Feste av tomt til bolig, fritidsbolig eller næring er utbredt. Reglene om tomtefeste berører derfor mange. Reglene kan være kompliserte og har vært gjenstand for store endringer de senere år. Bistand av advokat kan være nødvendig for å sikre gode løsninger både med i forbindelse regulering av festeavgiften og innløsning.

For eksempel kan tidspunktet for inngåelsen av festeavtalen, og om avtalen senere er blitt forlenget, ha avgjørende betydning for retten til oppregulering av festeavgift. Dette gjør at mange velger å kontakte advokat når de har spørsmål om tomtefeste.

Advokatfirmaet Bjørge – Skaaraas & Co bistår i alle saker om tomtefeste, herunder saker om regulering av festeavgift og innløsning av festetomt.

Vi representerer flere store grunneiere i Østfold, men har også oppdrag andre steder i landet. Vi påtar også oppdrag for festere.

Vårt firma prosederer jevnlig saker om tomtefeste, og har også prosedert saker om tomtefeste for Høyesterett.

Tusen takk for din henvendelse. Du vil få svar innen kort tid
En feil har oppstått

Kontaktpersoner

Våre advokater behersker en rekke arbeidsfelt og spesialområder. Når du kontakter oss vil du alltid settes i kontakt med den advokaten som passer best for din sak.

Helge Skaaraas

Advokat (H)

Våre ansatte        
fagområder

Andre fagområder

The Blog